Felt so damn alive

Imorgon flyttar jag till Rom. Just nu känns det mest som något konstigt påhitt som inte är på riktigt. Men så är det inte. På måndag börjar skolan och jag kommer bli ett helt språk rikare. Första två veckorna spenderas på ett vandrarhem en bit utanför centrum och sedan har vi förhoppningsvis hittat någonstans att bo. Jag vill ha en balkong så att jag kan odla basilika och tomater.

Jag brände sönder min hand på ett strykjärn igår. En del av huden lossnade och typ smälte fast på järnet. Nu är resten av huden helt grå och börjar lossna.
Googlade precis fram det här: ”Tredje gradens brännskada är ännu djupare, med bortbränd hud. Kvarvarande hud är vit, grå eller svart och utan känsel. Vävnaden i hudens alla lager är död och i regel krävs hudtransplantation för att behandla skadan.”

Dagens spark i arslet går till Kina. Diktaturen stängde ner CNN och ringde Norge och hotade med ”försämrade relationer” idag när fredsprisets vinnare, frihetskämpen Liu Xiaobo utsågs. Världen är så jävla dum i huvudet. Nu ska jag rasta min hund.

Annonser

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Felt so damn alive

  1. carina=c

    Iaf, Lycka till i ROM!! kram

  2. Soffsoff

    hittade till slut din blogg anno.
    massa kärlek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s